Mitäkuka?

Tässä blogissa jutellaan mukavia digitaalisesta maailmasta, sen mahdollisuuksista ja vähän muustakin.

Uskon vakaasti, että nämä digimaailman jutut ei ole ihan niin vaikeita asioita kuin päällepäin toisinaan näyttää. Vähän koodia, vähän käyttöliittymää, vähän sisällöntuotantoa. Jos et pysty selittämään jotain simppelisti, et ymmärrä sitä tarpeeksi.

Olen pyörinyt digitaalisen median kuvioissa ensin B2B-puolella digitaalisten palveluiden ja tuotteiden tuottamisessa ja diilaamisessa asiakasyrityksille. Sen jälkeen hyppäsin uusiin vesiin markkinointipoppooseen, jossa pääasiassa yritettiin vakuuttaa kuluttajia käyttämään meidän palveluitamme, ja jäljelle jäävä vähäinen aika kuunneltiin vierailevien B2B-myyjien turinoita siitä, miksi juuri heidän myymänsä palvelu tahkoaisi hilloa kasapäin. Kolikon molemmat puolet on nähty. Nuorempana opiskelin itseni mediatekniikan insinööriksi digitaalisen median erikoistumisella, ja nyt väännän viestinnän Masteria. 

Bloggaan aiheista digitaalinen liiketoiminta, markkinointi, sosiaalinen media, analytiikka, viestintä, ehkä joskus harvakseltaan eksyy yleistä suomalaisen yhteiskunnan havainnointia mukaan. Se kun astuu näyttämölle väistämättä siinä kohden kun digitaalisuus muokkaa vanhanmallista fyysistä maailmaa.

Jos tunnet palavaa halua puhua kanssani, olen myös Twitterissä aktiivinen ja tavoitettavissa nimimerkillä @TimoKataja. Tietysti kommentit blogiini ovat myös kovasti tervetulleita.

Kiitos lukemisesta!

– Timo