Mitäkuka?

Olen kuntavaaliehdokas Helsingissä. Arvostan ihmisten oikeutta elää omanlaistaan elämää, järkiperäistä päätöksentekoa ja ratkaisujen ketterää kokeilemista. Olen Liberaalipuolueen jäsen, ehdokkaana RKP:n listalla sitoutumattomana numerolla 691. Hyvät humaanit arvot ja ihmisten tasa-arvoinen kohtelu, ja järkevä tekemisen vapauden ajatus yrityksille.

Valjastin blogini nyt kuntavaalien alla alustakseni, jolla kerron ajatuksiani yhteiskunnasta, Helsingistä, politiikasta ja muuttuvasta maailmasta. Minulle erityisen tärkeä teema ovat sinkut, nuoret aikuiset ja 1 hengen asuntokunnat päätöksenteossa tasaveroisesti perheiden kanssa huomioitavana, sekä elävän ja monipuolisen kaupunkikulttuurin kehittäminen Helsingissä. 

Olen työskennellyt reilut kymmenisen vuotta digitaalisen palvelukehityksen saralla. Online-palvelun kehityspäällikkönä, product ownerina, palvelusuunnittelijana ja koodarinakin. Tavallisesti bloggaankin juuri aiheista digitaaliset palvelut, sosiaalinen media, analytiikka, UX, ja viestintä.

Asun Sörnäisissä lähellä Suvilahden tapahtuma-aluetta. Koulutukseltani olen viestinnän yamk-master, sekä mediatekniikan insinööri. Harrastuksiini kuuluvat thainyrkkeilyn lisäksi erilaiset kirjoitusprojektit. Luen paljon, yleensä vuoron perään kuivakoita bisneskirjoja ja aivot narikkaan -viihdettä, jottei pääse puuduttamaan.

Jos haluat jutella kanssani, olen Twitterissä aktiivinen ja tavoitettavissa nimimerkillä @TimoKataja ja Facebookissa omilla sivuillani. Tietysti kommentit blogiini ovat myös kovasti tervetulleita.

Kiitos lukemisesta!

– Timo Kataja